5.9.06

Ze zijn tegen ons.


De weermannen en of vrouwen hadden het voorspeld voor zondag, de weergoden hadden ernaar geluisterd en het is uitgekomen. De wandeltocht van WSV Schelle die doorging op zondag 03-09-2006 ging inderdaad van start onder een grijs gehemelte en het zag er niet naar uit dat het niet snel zou beteren. Ondanks alles was er toch al een gewriemel merkbaar voor 7:00 uur, de inschrijving was al bezig, zij het op dit vroege uur met mondjesmaat maar dat is normaal. Buiten waren reeds enkele standwerkers druk doende om hun kraampjes op te stellen want naar jaarlijkse gewoonte is er ook nog een rommelmarkt gekoppeld aan de wandeling, dus wie iets kwijt wilde, dit was het moment.
De dames waren reeds druk in de weer met het smeren en bereiden van de broodjes waarvoor ze op dit onchristelijk uur schijnbaar geen beren hadden gevonden. De koffie, thee en andere
lavende middelen waren ter beschikking dus ze mochten komen. Voor mijn wandeling was ik gestart om 7:30 uur onder nog steeds het dikke ochtendgrijs dat stilaan begon te veranderen in een miezerige neerslag die dan onderweg rond 9:30 uur overging in regelrechte neerslag.
Je kan begrijpen dat dit het slechtste moment van de dag is om
met water beginnen te spelen, als de wandelaars welke in de buurt wonen dat zien dan haken die al eens gemakkelijk af, diegenen die al op weg zijn om in te schrijven die komen toch, maar dat kan toch al een paar honderd inschrijvingen schelen en als je er zoveel tijd en moeite hebt voor gedaan dan sta je wel even sip te kijken. Dit jaar is het ons echt niet gegund, met onze winterwandeling in februari was het ook al van dattem, dan was het in de week goed en op zondagmiddag, juist ja, sneeuwen natuurlijk.
Maar al bij al denk ik dat het met 1080 deelnemers toch nog een goede dag is geweest, iedereen heeft hard mogen werken, er waren vele handen om te helpen, de barbecue moest het kunnen
, de zaal is tenslotte goed vol gelopen, bezoekers op de rommelmarkt die ook nog iets komen nuttigen en daar gaat het tenslotte in de wandelwereld om, je ontmoet mekaar regelmatig en er worden afspraken gemaakt en zo hoort het.
Ondanks het slechte weer hebben we er toch nog een goede dag van gemaakt. Nu terug aftellen naar November voor de octaaftocht van WSV Schelle te Niel op de jaarmarkt in samenwerking met het feestcomité van de gemeente Niel, hopelijk zien we jullie daar terug en zijn ze daarboven een beetje van betere wil.


Een steeds lachende voorzitter André met links Linda en rechts Dora.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

We tellen met je mee af naar november.

Unknown zei

@ buddha, zo moet het, alhoewel de tijd al vlug genoeg gaat. September mag nog even duren.

Anoniem zei

De kleur van de T-shirts van jullie club, dat is mijn lievelingskleur. Zonnig geel ... maar de zon was er kennelijk niet van onder de indruk.

Unknown zei

@ smiling cobra, deze truitjes zijn speciaal ontworpen met een tekst op de rugzijde die verwijst naar de wandeling op 2 september 2007, dan bestaat de club 30 jaar, dus opvallen is de boodschap.

Anoniem zei

Troost U Freddy11, ge zijt niet de enige organisatie die in het water is gevallen.
Erger zou zijn dat het de ganse zomer goed weer is, of vooral de week ervoor, en net die dag het weer omslaat.
Mvg Eduardo

Unknown zei

@ eduardo, Dit vind ik toch al erg genoeg, volgende keer beter.