12.9.06

Naar meneer genees.


Het was een druk tot zeer druk weekend al zeg ik het zelf, en dat dan nog in mijn verlofperiode. Een klein overzichtje, op vrijdag alles nog bijwerken wat er op de computer moest gebeuren en boodschappen doen, ‘s avonds handicap biljart, want intussen is het september en dat is de start voor de wintersporten. Zaterdagmorgen reeds vroeg weg naar Heindonk voor een wandeling van 21 kilometer. Naar huis voor een douche en een hapje en terug biljart, ditmaal een vriendschappelijke wedstrijd tegen een club uit Niel waar we reeds jaren bevriend mee zijn. Met overtuigende cijfers gewonnen en dus is het wat uit de hand gelopen.
Zondag naar "De Schorre" in Boom voor een wandeling van 30 kilometer hetgeen nu eens niet uit de hand is gelopen, over deze wandelingen meer een dezer dagen. Naar huis voor een wasbeurt en een vroege nachtrust, het moet niet altijd laat zijn of vroeg zoals je wil. Maandagmorgen een afspraak met meneer genees die mijn auto eens grondig moest nazien, na 85.000 kilometer kan dit wel eens handig zijn, met een ouderdom van ongeveer 3,5 jaar is dit nog niet slecht getuft en dit zonder kosten. Wat er nu moest gebeuren was de vervanging van de volledige koplampen op kosten van Nissan, ik had een brief ontvangen dat er een te hoge temperatuur ontstond in de lampen waardoor ze de geest gaven en dit was me al eens overkomen. Ze zijn toen ook vervangen op kosten van de constructeur.
Intussen konden ze de banden vernieuwen want het waren nog de originele rubbers en mag ik op zulk een kilometerstand zeker ook niet klagen. Ook nog nieuwe remschijven en we kunnen er hopelijk weer eens tegen voor 85.000 km. Uiteraard ga ik alle 10.000 km voor een nazicht van zijn hartje en darmpjes en zo houden we het samen hopelijk samen nog lang uit want, eerlijk gezegd het is een goei voituur en wil dat graag zo houden. Ik ben wel een beetje armer maar "veiligheid voor alles".

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Veiligheid voor alles, daar ehb je groot gelijk in.

Anoniem zei

Jij maalt ook nogal wat kilometers af op een weekend. En daar dan ook nog eens de kilometers bij van de biljarttafel naar de toog en terug ;-)

Unknown zei

@ buddha, en het is niet alleen voor mijn veiligheid, nietwaar, er rijden hier nog mensen op het aardbolletje rond.

Unknown zei

@ young crazy fool, van het biljart naar de toog is het minste, dat zijn maar enkele tegels, het grootste gedeelte is van en naar het werk en de dienstverplaatsingen, ook de verplaatsingen naar de startplaatsen van de wandelingen kan inderdaad oplopen maar dat is voor de goede en plezante zaak.

Anoniem zei

Afgaand op de foto ziet het er inderdaad nog steeds een kranig karretje uit.
Doe jij 85000 km met 1 stel banden?
Welk merk is dat dan?

Unknown zei

@ smiling cobra, het merk is Bridgestone, ik doe natuurlijk altijd autosnelweg en dat scheelt een pak kwestie van draaien, keren, remmen en optrekken.

Anoniem zei

Knappe foto moet ik zeggen.
Heb je die zelf getrokken???
Ik meen toch een VELOREX te herkennen, die werden begin 1900 gebouw. Dus zijn er zeker niet veel meer van over.

Mvg Eduardo

Unknown zei

@ eduardo, haha een kenner in ons midden, waarom denk je dat ik regelmatig met mijn tuffer naar de garage ga, moet in topvorm blijven hé.

Anoniem zei

Geweldig, ik heb al eens in zo'n mooi wagentje mee mogen rijden, en ik moet zeggen fabeltastisch!

Unknown zei

@ salomon, dat kan ik me best voorstellen maar heel comfortabel lijkt me toch iets anders te zijn.