25.9.06

Gezien te Blankenberge

De kust ligt achter ons maar toch nog een weekje verlof, het verblijf was heel goed, het weer was goed en de vele wandelingen waren goed. Op de laatste dag van ons verblijf toch nog even naar onze oude stek gegaan te Blankeberge om nog eens de benen te strekken, iets te nuttigen en onze voorraad garnalen nog wat aan te vullen voor de komende winter. Als men nu spreekt van garnalen wel dat waren ze, gevonden in een winkeltje aan de achterzijde van het casino op een hoekje waar de helling je naar de zeedijk brengt, wat een joekels. Toevallig ook nog gevonden op de zeedijk een winkel die schijnbaar eigendom zou kunnen zijn van buddha (www.kladblog.be) , als bewijsmateriaal toch even een fototje genomen, enkel bij de Nederlanstalige tekst was er schijnbaar toch een klein probleempje, mischien een kolfje naar de hand van http://smilingcobra.wordpress.com/.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn te horen dat jullie weekje verlof prima is verlopen. Geniet met volle teugen van de andere week.

Wat voor winkel is het eigenlijk? In elk geval ben ik niet de uitbater, hehe.

Anoniem zei

Ik ben eigenlijk niet geneigd om hun Nederlands te verbeteren, want zeg nu zelf: het nieuwe openen klinkt toch veel leuker dan heropening.

Unknown zei

@ buddha, het is een soort kledingwinkel waarvan de herkomst van goederen niet te achterhalen is, dus kwaliteit gewaarborgd hmmm.

Unknown zei

@ smiling cobra, ik heb de indruk dat de kwaliteit van hun waren rechtevenredig is met de kwaliteit van hun Nederlands, dus geen lang leven beschoren denk ik.

Anoniem zei

Off topic: Ik heb uw hele blog gelezen, u schrijft mooi. Leuk om eens een minder beschreven streek van België te ontdekken. Ik heb alvast een paar van uw tochten opgenomen in mijn kalender voor 2007. Als ik de foto's zie zou ik zo willen vertrekken naar ginder.

Unknown zei

@ caroline, er zijn inderdaad nog vele hoekjes in België die nog onbesproken of onbeschreven zijn, dit is een ideale manier om er iets aan te doen.