16.10.09

De ideale uitvlucht.


Jan wordt op een morgen wakker met een enorme kater. Hij kan nauwelijks zijn ogen open krijgen. Het eerste wat hij ziet is een glas met water naast zijn bed en enkele aspirientjes.Hij slikt die in en ziet dan al zijn kleren netjes gewassen en wel over de stoel hangen. De rest van de kamer is ook heel netjes. Hij gaat naar beneden, waar een briefje ligt van zijn vrouw: Schatje, je ontbijt staat klaar in de keuken. Ik ga boodschappen doen, ik hou van je ?
Jan gaat naar de keuken en vindt er zijn zoon aan de ontbijttafel. En ja hoor: er staat een uitgebreid ontbijt klaar voor Jan, met de krant erbij. Jan vraagt aan zijn zoon: Wat is er gisteren eigenlijk gebeurd ?? ?
Wel, pa, is het antwoord, jij kwam om 3 uur vannacht thuis, stomdronken, brak een vaas en hebt overgegeven in de hal. Je hebt jezelf een blauw oog bezorgd toen je tegen de deur liep. Oei, denkt Jan. Maar waarom is alles dan zo netjes, en waarom heeft je moeder mijn ontbijt klaar gemaakt, was ze dan niet boos ???
Ach, mama heeft je naar de slaapkamer gesleept en ze wou je uitkleden, maar toen ze aan je broek stond te sjorren om die uit te trekken riep je iets van"


Laat me met rust, ik ben getrouwd".

3 opmerkingen:

Ardennenfan zei

Hallo,

Tja leg dat nadien maar eens uit aan de vrouw des huizes. Voorwaar niet eenvoudig. Hopelijk kan hij de meubelen nog redden, na zijn nachtelijke escapades...

Ardennenfan zei

Hallo,

Tja dat politici niet echt het hart op de juiste plaats hebben, voor sommige zaken althans, dat wisten we al. Meer nog, soms twijfelen we er aan of sommigen wel hersens hebben om dat te beseffen. De laatste tijd staan de kranten bol van politieke discussies en wantoestanden. Zouden ze niet beter te doen hebben? Zo goed gaat het toch nook niet in dit land, dat men de problemen moet negeren. Er is weer veel veranderd sedert de laatste verkiezingen, de problemen zijn gebleven, alleen, de verkiezingen hebben alweer heel veel geld gekost aan Jan met de pet, juist U en Ik en nog zoveel anderen.

Ardennenfan zei

Hallo wandelaars,

Wij moeten hier vandaag spitig genoeg verstek laten gaan om de vrije natuur in te trekken. Morgen hebben we onze eerste test op school en dus wordt de zondag opgeofferd aan wat studeerwerk. Het kan niet elke dag feest zijn nietwaar. Hopelijk kunnen jullie genieten van een leuke tocht ergens ter lande.