6.8.06

Straffe wind vandaag.

Ik was een beetje aan het kuieren in de tuin en daar lag hij dan midden het gazon, een stok, er stond iets op geschreven, "met de groeten van http://smilingcobra.wordpress.com ", dat moet een straffe wind geweest zijn wil hij die stok vanuit West Vlaanderen tot in de provincie Antwerpen laten fladderen. Ik wist meteen genoeg, ik had het spek tussen mijn benen, in het plat Vlaams gezegd, ik had het spek aan mijn kl......
Mijn werktitel, wel mij zul je regelmatig zien zeulen met de vaste apparaten die je in een labo zoal tegenkomt, kolven, pipetten, kanaalwaterstalen, koelwaterstalen, deminwaterstalen, pH meter, geleidbaarheidsmeter enz. De geheime titel is toezichter, in feite was die naam niet zo goed gekozen, het was beter doenzichter geweest want het was toezien op de goede werking van turbines, ketels en al wat er komt bij komt kijken om op grote schaal stroom te maken, en wanneer dit gepaard ging om het vuurtje brandend te houden met steenkool moet er niet alleen gezien worden maar hoofdzakelijk gedaan.
Mijn droomtitel is niet zo moeilijk, simpelweg is dat kampioen. 2 jaar geleden werd ik clubkampioen en handicapkampioen biljart in onze club en dat vond ik geweldige titels, nu hoop ik dat ik dit ooit nog eens mag herhalen, hoop doet leven zei de zot en hij begon te huilen.
Ik moet eerlijk zijn, toen die opdracht binnen kwam dacht ik zo even van "oei, hier zijn ze met het schaap en ze kwamen met een varken binnen", dus nu is het mijn beurt om 3 bloggers even het vel over de oren te trekken en de gelukkigen zijn http://katjesnest.blogspot.com zijnde mijn dochter, www.wimblog.be en dan nog www.blog.pliske.be natuurlijk is dit zoals de vorige stokkenwerpers al vermelden volledig vrijblijvend, maar ik zou zeggen, gewoon doen, lol.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo, we zijn er vanaf, zowel jij als ik, en het voordeel is dat ze het ons geen tweede keer kunnen lappen, want we zijn al aan de beurt geweest.

Unknown zei

Rap zijn wint heb ik als leuze staan.

Anoniem zei

Ik wens je veel succes met het behalen van je droomtitel Champ.

Unknown zei

@ buddha, Bedankt, awel ik heb zo'n voorgevoel dat ooit.....