5.5.09

Het weekend van 1 mei.

Het was een prachtig lang wandelweekend, We waren reeds van dondervoormiddag aan de kust voor het lange weekend. Op vrijdag 1 mei namen we daar deel aan de “23ste Grote Westpoldertocht” te Koekelare, een prachtige zonnige dag, goed voor 25 km wandelgenot waar veel volk op afkwam, iets meer dan 2000 deelnemers waren op de afspraak. Zeker voor herhaling vatbaar.
Dan op zaterdag en zondag 2 en 3 mei kwam het evenement waarvoor we naar de kust waren afgezakt, nl. de “40ste Internationale Tweedaagse van Vlaanderen te Blankenberge”, we hadden hier gepland om telkens deel te nemen aan de 24 km. Op zaterdag met zon van in de voormiddag, op zondagmorgen betrokken in de voormiddag maar droog en dan vanaf de middag volop zon maar veel wind in de Uitkerkse polder. Dit was weer een groot succes met 10.329 inschrijvingen, een nieuw record.
We hebben reeds een plaats besproken op de boerderij voor volgend jaar wanneer de tweedaagse plaats vind op 1 en 2 mei. We hopen natuurlijk op hetzelfde weer als dit jaar. Hoop doet leven. Meer hierover verder in de week, met de foto’s natuurlijk.


Geen opmerkingen: