22.6.06

Van harte

Het is dikwijls zoals men zegt, het is dat het zo moet zijn. Dit heb ik al vaak gehoord maar gewoonlijk is dit in slechte omstandigheden zoals een ongeluk, een overlijden of iets wat niet deugd.
Van deze gebeurtenis mag ik dit zeker niet zeggen, één van mijn trouwste lezer is namelijk de 500 ste bezoeker van mijn blog om 20.04 uur, juist op minder dan 1 dag waarop ik vorige maand ben gestart met DE WANDELAAR, ik ben hier uitermate tevreden mee. De gelukkige is niemand minder dan ons aller bekende, www.my.opera.com/Smiling%20Cobra/blog/. Inderdaad sc, ofte smiling cobra en daarvoor, bedankt aan allen en voor smiling cobra een van harte

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik neem de felicitatie graag in ontvangst, maar eigenlijk verdien jij ze meer dan ik, want ik ben gewoon de vijfhonderdste bezoeker, terwijl jij voor de vijfhonderdste keer gastheer bent.
Laten we het zo stellen: ik ben een van de trouwe bezoekers van de blog van een trouwe bezoeker van mijn blog.
Doe zo voort, freddy11. Op naar de duizend!

Unknown zei

@ sc, hartelijk dank, en we zullen er nog duizenden, maar niet allemaal vandaag hé, de vrouwkens zeggen altijd "het mag wat duren", maar als ge iets moet doen moet het vooruit gaan, nu ja.

Anoniem zei

Congratz Smiling Cobra.

@ De Wandelaar: nog veel succes met je blog.

Unknown zei

@ buddha, van harte dank.