9.6.06

Gezocht.....

Donderdagavond, ik was er, de muze was er en het verhaal was er, alleen de server was er niet, ze konden hem niet vinden. Nu zitten we met pakweg een paar miljard mensen op internet met ik weet niet hoeveel servers maar net diegene die ik nodig had om mijn gal te kunnen spuwen was weg en hij was niet te vinden. Ik heb geen idee met welk getal met hoeveel nullen we met zen allen op internet zitten te speuren, als iedereen nu even had meegekeken hadden we hem of haar zeker gevonden, maar nee hoor ik moest het alleen redden, wel bedankt allemaal.
Ik kan u verzekeren dat ik in mijn leven al wat heb afgezocht, weet je nog in onze kinderjaren, met onze tronie tegen een boom en maar aftellen tot je de tel kwijt was, dan kon je de tel ook nog eens gaan zoeken, ja zo blijf je bezig natuurlijk en zie je door het bos de bomen niet meer.
En dan opeens kwam er een bericht op het scherm, dat er problemen waren met de server en waarvoor ze zich verontschuldigden, daar was ik intussen zelf ook al achter gekomen maar het was dan toch een teken dat ik niet meer alleen op deze bol was die iets miste.
Vermits het intussen toch al een beetje aan de duistere kant begon te worden en lichaam en geest naar een vertikale houding verlangden heb ik het tegen mijn natuur in toch maar opgegeven. Het was de volgende ochtend alsof ik voor de eerste keer iets ging ervaren, zo was ik gebrand op het weerzien van die server, en raar maar waar om 6: uur in de morgend was hij of zij er weer.
Ver kan hij niet geweest zijn want ik ben er zeker van dat hij geen euro op zak had. Maar toch, voor wie hem gevonden heeft mijn eeuwige dank. Wat zou ik toch zonder blogserver doen.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Het zal aan de eerste zomerwarmte liggen. Jouw server zal gedacht hebben: ik neem het er even van en pik vanavond een terrasje. Vandaar!

Unknown zei

@ smiling cobra, had ie moeten zeggen, dan hadden we met twee vermist geweest. Had ik vandaag misschien mezelf moeten zoeken.

Anoniem zei

goeie avond
bedankt voor je bezoekje :-)
dat heb je hier heel mooi verwoord nog ee n prettige avond verder en hopelijk raakt die server nu niet meer vermist
groetjes
Borriquito
http://borriquito.skynetblogs.be

Unknown zei

@ micky_oao, zolang ze niet op gezegende leeftijd is kan dat nog altijd meevallen.

Unknown zei

@ borriquito, wees gerust, heb hem aan de ketting gelegd en die komt vanavond niet meer buiten.