21.9.10

3 dagen stappen in Oost Vlaanderen.

Een weekendje weg is altijd meegenomen, ditmaal met overnachting in het dorpje Sint-Martens-Latem, gekend als de woonplaats van kunstschilder Albert Servaes. Waar hij woonde en zijn atelier had is nu het mooie hotel "Torenhof" gehuisvest.
Van hieruist gingen we vrijdag stappen in Boekhoute, gekend als het vissersdorp zonder haven. Na de wandeling werden we hier vergast op een gratis portie garnalen, altijd lekker natuurlijk. Zaterdag trokken we dan naar Kruishoutem, gelegen aan de uitlopers van de Vlaamse Ardennen. Mooie uitzichten en panorama's waren hier gegarandeerd, zeker de moeite waard om hier te komen stappen in het golvend terrein.

Zondag trokken we dan richting Dienze om er samen met onze wandelclub "WSV Schelle" te gaan stappen in de vallei van de Leie. Natuur gegarandeerd. Onze club was hier aanwezig met 60 leden, die na de wandeling nog niet te moe waren om een dansje te wagen op de dansvloer waar de stemming er in werd gehouden door een organist.
Fotoverslagen van deze wandelingen kan u verder in de week vinden op dit blog.Hieronder de foto van onze 3 daagse wandeling in Oost Vlaanderen


Geen opmerkingen: