9.1.09

Wat doen we het volgende weekend.


Zaterdag met de trein naar Aalter om te wandelen in 17de Vebroederingstocht Aalter - Beernem - Aalter, daar ga ik de 20 km stappen, zondag gaan we dan met de trein richting Heist aan Zee, voor 8 € pp. is dat mooi meegenomen voor een shoppingbiljet, daar gaan we de 21 km stappen in de Strand en Polderwandeling, de deelnemers aan deze wandeling hebben ook nog gratis toegang tot het Heemkundig Museum Sincfala, en dat is ook nog maar eens meegenomen. Ik heb steeds het spreekwoord in gedachte "Gratis, steendood".

8 opmerkingen:

Guy (= Gwy) zei

Heist heb ik voor zondag ook overwogen, maar toch heb ik nu eens voor een tocht bij onze Waalse broeders verkozen.
Ook voor mij was het shopping biljet een belangrijke reden.

Unknown zei

@ gwy the alder, zoals je weet werkt de kust zo een beetje als een magneet op mij, vandaar, ik wens je een prettige wandeling in Namen.

Anoniem zei

Hallo Freddy, het is een mooie dag om te wandelen, bijvoorbeeld aan de zee ! En je treedt in onze voetsporen, want gisteren met den Euraudax hebben we er daar ook 50km gedaan, zowel richting Zoute als Heist en Zeebrugge, en al menige pijl van de WNZB zien hangen. Maar ja, vandaag is dan dus weer in-huis-werkendag voor mij he, de kabouterkes zullen het niet komen doen he. Toch zal ik de late namiddag eens " uit mijn kot komen " en per fiets naar Kontich rijden om vervolgens eens naar Aarlen en terug te sporen. MET het shoppingticket uiteraard, nu het nog kan. Heen vanuit Brussel met de EC Jean Monnet richting Basel, terug met de EC Iris of Vauban vanuit Zurich, lekker comfortabel ! En onderweg wat bijlezen he, om ook die achterstand weg te werken, eens het donker wordt. Jullie weten toch dat je zo in 1e klas H/T kan, voor nog steeds maar amper € 12 ?

Groetjes, Kim

PS. verslagen van Duinbergen volgen wellicht spoedig op Maya's blog of die van Joost. Of staan er misschien al op, ik ga snel eens kijken.

Anoniem zei

Dag Freddy,
hopelijk verliep de tocht naar genoegen en kon je voluit gaan.
Het logo verniet ... moet je niet te letterlijk nemen,
nu de spoorwegen ons iets aanbieden zouden we gek zijn er geen gebruik van te maken.
tot ziens en groetjes

Anoniem zei

We hebben gisteren tijdens de euraudax verschillende pijltjes zien hangen in Heist. Hopelijk ben je niet uitgegleden op de gladdige paadjes zoals sommige medewandelaars gisteren. Gelukkig had niemand zich bezeerd.

Unknown zei

@ Joris &amp, en dat hebben we dit weekend ook gedaan.

Unknown zei

@ kim, ja Kim, het zijn geen kabouters meer als vroeger, het was een prachtig weekend met mooie wandelingen, zowel in Aalter als in Heist, en dan nog met goed weer, een weekend om in te kaderen.

Unknown zei

@ maaike, neen uitgegleden hebben we niet gedaan, wel genoten.