23.6.08

Wat doe ik met mijn tijd.


Hoe brengt iemand die juist op brugpensioen zijn dag door ? Wel , heel simpel, vroeger bracht men de krant aan huis, nu ga ik die ’s morgens zelf halen, zo is men al in staat om een frisse neus te halen, ontbijten en dan stapt men door de dag.
Het vorig weekend was een weekend met menselijk wat wandelkilometers, vrijdag een wandeling van 15 km te Londerzeel, zaterdag 40 km te Burcht en zondag 21 km te Moerzeke. Je vraagt je af, wat doe je er mee, wel in de eerste plaats is het gezond, je komt overal je ziet wat en je ontmoet veel mensen wat altijd prettig is. Ik maak hier dan ook foto’s van. Deze foto’s bewerk ik met Photoshop voor ze op het blog komen, het copyright erop plaatsen en dan met het programma van Picasa op het net plaatsen.
De teksten voorbereiden en schrijven van de gemaakte wandelingen die op mijn blog komen, met dit alles ben je al vlug 2 of 3 dagen bezig. In de loop van de week misschien nog een wandeling links of rechts, terug de foto’s en de teksten in orde brengen en de week is om. Het is echt waar, een mens op pensioen heeft echt tijd te kort, geloof het maar van mij.
En wat doen we vanavond, ……. Wel we gaan eens ergens onze voetjes onder tafel steken, we zijn vandaag namelijk 36 jaar gehuwd….vandaar. En zo vliegen de dagen voorbij. Hoe ik het tot hiertoe allemaal gedaan kreeg toen ik nog werkte, ik heb er geen flauw benul van.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd met jullie 36 jarig huwelijk. En morgen heb je dan weer een reden om te wandelen: die extra calorieën wegbranden ;-)

Unknown zei

@ panthera, bedankt, maar die extra calorieën zullen moeten wachten tot morgen.