28.11.07

Hou er het tempo in.Een man koopt de beste auto op de markt, een splinternieuwe Ferrari GT .Het is de duurste auto in de wereld en kost 500.000 dollar.Hij doet er een testrit mee en stopt aan een rood licht.Een oude man op een brommerke stopt naast hem op het fietspad.
De oude man kijkt naar de nieuwe, glanzende ferrari en vraagt, "Welksoort van auto is da, zoon "?De man antwoordt, "Een Ferrari GTO. Kost een half miljoen dollar"!
"Da's veel geld," zegt de oude man. "Waarom kost die zo veel"?"Omdat deze auto 320 km per uur kan doen !" verklaart de trotse eigenaar. De oude man vraagt, "kan da kwaad als ik eens binnen kijk"?"Geen probleem", antwoordt de eigenaar.Dus steekt de oude man zijn hoofd door het zijraampje en kijkt eens rondom."Da's een wreed schonen auto, zoon, maar ik blijf bij mijn oud brommerke"!
De kerel wil de oude man eens tonen wat zijn auto doen kan.Als het licht op groen springt geeft hij plankgas en binnen 30seconden, leest de snelheidsmeter 160 km/u. Plotseling merkt hij een punt in zijn achteruitkijk spiegel op.Het schijnt dichter te komen!
Hij vertraagt om te zien wat het zou kunnen zijn en plotseling flitster hem iets rechts voorbij! "Wat op aarde kan sneller gaan dan mijn Ferrari"? vraagt de man zichzelfaf. Hij trekt de Ferrari op tot 250 km/u.Schuin rechts voor hem ziet hij dat het de oude man op zijn brommerke is ! Verbaasd dat het brommerke zijn Ferrari zou kunnen voorbijsteken,geeft hij nog meer gas en gaat het brommerke aan 275 km/u voorbij. WHOOOOOOOSHHHHH!
Hij voelt zicht de koning te rijk in zijn nieuwe ferrari...Tot hij in zijn spiegel kijkt en ziet dat de oude man die hem OPNIEUW inhaalt! Verbaasd door de snelheid van deze oude kerel, duwt hij de gaspedaalvolledig in en brengt de Ferrari tot 320 km/u !
Nog geen tien seconden later, ziet hij het brommerke opnieuw inlopenop de ferrari! De Ferrari zit op z'n einde en er is niets dat hij kan doen !!! Plotseling knalt het brommerke tegen de achterkant van zijn Ferrari !
De man stopt en springt uit, en ongelooflijk maar waar: de oude manleeft nog steeds!Hij loopt naar de gehavende oude man en zegt, "Oh God! Is er ietsdat ik kan doen voor u"?
De oude man fluistert...


"MAAK.. MIJN... BRETTELS... LOS... VAN...UW...ZIJSPIEGEL VERDOMME"!

2 opmerkingen:

Guy (= Gwy) zei

Dat was even lachen

Unknown zei

@ gwy the alder, je zal het toch maar meemaken.