21.11.06

Zeker geen stijve hark.


Als je Prins Charles, "The Prins Of Wales" vergelijkt met Prins Filip is het enige commentaar daarop dat de man van het Royal Kingdom zeker geen stijve hark is. Hij heeft op zijn officiƫle website een filmpje staan waarin hij een ganse werkdag is gefilmd.
Nu zal men zeggen, ja maar als diene klepper weet dat hij gefimd wordt dat gaat die daar wel op letten, misschien juist maar dat kan Filip ook doen, en toch blijft hij wel een hark.
Natuurlijk moeten we wel bekennen dat Filip in een veel charmanter gezelschap vertoefd dan de Charel. Het filmpje start automatisch en bestaat uit 4 delen, als het eerste deel ten einde is klik je op "chapter 2" dan "chapter 3" enz. Om het filmpje te starten klik hier.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb ooit eens een artikel gelezen (ik denk in National Geographic) over zijn domein in Wales, en hoe hij het daar runt. Hij wil van alles wat er gebeurt, persoonlijk op de hoogte zijn. Hij steekt trouwens zelf af en toe ook de handen uit de mouwen; wil biologisch telen; heeft een dorp (!) laten bouwen volgens zijn inzichten (bochtige straten om het geluid te dempen enzovoort),... Chapeau!

Unknown zei

@ alcyon, het artikel waarover je spreekt hebben ze zelf als reportage op televisie gegeven, daar mag de Flup van Brussel eens een puntje aan zuigen, maar diene sukkelaar heeft daar geen tijd voor, die moet altijd maar boelekens maken, als ge ze dan zelf niet moet grootbrengen is dat heel gemakkelijk.

Anoniem zei

Koningen en koningskinderen ... ik beleef er geen plezier aan en beschouw ze als nutteloze ballast.

Unknown zei

@ smiling cobra, inderdaad maar de Charel durft toch zijn handen nog eens laten flapperen (daar is die uitdrukking weer).