23.5.06

De wandelaar

De wandelaar zal een blog worden waarin mijn hobby een beetje centraal zal staan, namelijk de wandelsport. Met al zijn goede en slechte dagen, belevenissen en ook dagdagelijkse dingen zullen hier hun plaatsje vinden, mogelijk een beetje opgefleurd met een foto, beeld of dergelijke.
Reeds lang ben ik regelmatig klant op verschillende blogs welke mijn voorkeur wegdragen, dit heeft mij er toe aangezet om ook mijn kans op het web te wagen.
Mijn dorp is gelegen aan de Schelde waar de Rupel zijn verloop heeft gekend om uiteindelijk hierin uit te vloeien, waar ook het kanaal begint dat stroomopwaarts via Boom en Brussel zijn weg zal banen tot in Charleroi.

Hier links een beeld waar het kanaal overgaat in de Schelde, waardoor ook kleinere zeeschepen tot Brussel kunnen komen.


Op dit beeld heeft men een beter idee van de werkelijke groote van dit kanaal.


Hier rechts ziet men het nieuwe veer in ons dorp, hetgeen tot voor enige jaren gelegen was in een naburige dorp, dit werd verplaatst na heel wat politiek getouwtrek hetgeen vele jaren heeft aangesleept. Het veer ligt op de plaats waar de Rupel uiteindelijk stopt en overgaat in de Schelde.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag freddy11
Ik heb je zonet even een bezoekje gebracht en je mag gerust van me aannemen dat je nieuwe blog er heel fraai uitziet. Ik zal hier in alle geval regelmatig terugkeren en straks zal ik je met plezier een link op mijn blog bezorgen.
Ik wens je in alle geval erg veel succes.

Unknown zei

SC,
Waarvoor hartelijk dank.

Anoniem zei

Zeer mooie en everzichtelijke blog.

Hier kom ik zeker meer langs.

Doe zo verder.

Unknown zei

@ Eduardo, zal mijn best doen.