24.6.07

Gewonnen.


Vorige maand was er een fotowedstrijd, uitgeschreven op de website van een beroepsfotograaf uit het naburige dorp. Ik dacht "wie niet waagt, blijft maagd", dus ik heb een foto ingestuurd uit mijn verzameling van enkele honderden foto's, het kunnen er makkelijk ook meer zijn, ik ga er zeker niet aanzitten om ze geteld te krijgen.
Het was een foto die ik 19 mei 2007 genomen had tijdens een wandeling te Overmere, je zal je misschien afvragen "waarom nu juist die foto", ik heb geen enkel idee, alleen had ik er een goed gedacht in en zoals het spreekwoord zegt "Een goed gedacht en een ziel van kurk en je blijft bovendrijven."
Begin deze maand was er dan de bekendmaking van de winnaar, je kan het al raden, het was bingo. Altijd aangenaam natuurlijk, zeker als je voor de eerste maal aan een fotowedstrijd deelneemt. De vraag is "wat heb ik gewonnen", het zijn geen schatten maar dat hoeft voor mij ook niet, wat wel, een vergroting van de winnende foto op een formaat van 30 x 40 cm, en je kan het geloven of niet maar ik ben er apetrots op.
En dit is de foto die het maakte.
Een reactie posten