7.9.09

Drukke dagen.

Het waren drukke dagen en er volgen er nog een paar. Zaterdag ging ik met bus en trein naar Kortemark voor een heuvelachtige wandeling van 22 km. Hier waren het vooral de velden die de hoofdtoon vormden. Zondag dan een prachtige wandeling van 21 km te Kessel, hier was het de Kesselse heide die met de hoofdprijs ging lopen, die lag er nu prachtig bij in de zon en het heidekruid in bloei, dat was een enig zicht.
Vandaag trek ik naar Wachtebeke waar wandelclub De Kwartels hun 8ste Langelede tocht organiseren, deze club staat garant voor hun mooie natuurwandelingen, en in Wachtebeke is daar zeker geen gebrek aan, ook Guy zal er als lid van deze club aanwezig zijn, hier worden er 3 lussen van 7 km afgestapt. Dinsdag trek ik dan met de trein naar Ruisbroek (Sauvegarde) om er een wandeling van 15 km te maken.
Woensdag komt mijn vriend Luc mij om 9:00 oppikken om in Aartselaar de beroepsrenners wedstrijd “De Grote Prijs Rik Van Steenbergen” te volgen vanuit de volgwagen van de ploeg “PALMANS – CRASS” men heeft mij gevraagd om als (amateur)fotograaf de foto’s te maken voor hun vernieuwde website, Ik denk dat dit een echte belevenis zal zijn, en kijk hier dan ook echt naar uit, hierover zal u zeker nog meer horen, zien en lezen, nu zijn jullie wel een beetje jaloers geloof ik (ook niet een hééééééél klein beetje ?).
Verleden week zondag was er dan nog de wandeling van mijn wandelclub WSV Schelle, hiervan moet ik nog het verslag maken, de foto’s zijn klaar maar moeten nog op het net, nog veel werk dus. Wie zij er ook alweer dat iemand op pensioen veel tijd heeft, maar mij hoor je zeker niet klagen.

1 opmerking:

maaike zei

Met Kempentocht 3 heb ik in de Kesselse heide gewandeld, de enige keer in m'n leven. Wat vond ik het ginds toch zo mooi !!!!! Ik heb er hele mooie herinneringen aan omdat het één van m'n mooiste 100 km's ooit was. Ik wil er zeker ooit nog eens teruggaan.