16.3.09

Weinig geschreven, veel gestapt.


Er kwamen de laatste tijd weinig woorden op mijn blog, de simpele reden hiervan is dat ik veel op stap ben geweest de laatste dagen. Even een kleine opsomming, zaterdag 7 maart, te Evergem 20 km in een dichte mist, zondag 8 maart te Schoten 21 km, eerst ferme regen dan mooi weer , Woensdag 11 maart te Sint Lievens Houtem 23 km op een mooie zonnige dag, donderdag 12 maart te Diest 21 km in een prachtig heuvelachtig landschap, jammer van de miezerige regen, dan zaterdag 14 maart mijn eerste wandeling van 50 km dit jaar, te Zellik in een zeer heuvelachtig Pajottenland, zoals elk jaar een heel mooie wandeling, schijnbaar waren er veel bekende wandelaars te zien maar toch heb ik er toch niet veel tegengekomen, moet lukken natuurlijk op zo een uitgestrekt parcours, voor de middag was het mooi wandelweer maar na de middag was de regen een ferme pretbederver. Tenslotte zondag 15 maart nog eens 23 km te Kapelle Op den Bos, een mooie natuurwandeling in mooi weer.
Voor deze week zal het dinsdag 17 maart een wandeling te Schoten worden en op donderdag 19 maart staat een Euraudax 25 km op mijn agenda, die gestapt zal worden te Meer ( Hoogstraten), voor de verdere dagen moet ik nog eens rondwandelen in de Marching. Ik kan zeggen dat ik de start van het nieuwe wandelseizoen zeker niet gemist heb, en ik heb er nog van genoten ook, zelfs tijdens de regen.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed bezig freddy,twee maal een zeer heuvelachtig parcours,ik was ook in diest en zellik, groetjes van een minder aantal km stapper.

Anoniem zei

Amaai, da's goed doorgestapt. Om de 1 à 2 dagen een stevige tocht ... ik kan er alleen maar jaloers op zijn. En prima voor de conditie ook nog.

Unknown zei

@ arnouts jozef, er kunnen er nog wel wat kilometers bij.

Unknown zei

@ lumaj, blijven oefenen doet goed.

Anoniem zei

We hebben elkaar blijkbaar gemist daar in Zellik.
Ik had donderdag ook willen wandelen in Meer, maar ik heb cursus en mag dan helaas geen verlof nemen... Anders was ik ook geweest. Doe ze daar de groetjes !

Anoniem zei

geen woorden, maar daden! :-)

Unknown zei

@ maaike, zal ik zeker doen.

Unknown zei

@ davy moerman, zo kan je het ook zeggen.

Anoniem zei

Ge vliegt er nogal in Freddy ! Luister, wij gaan ook naar Meer nu donderdag. Voor mij de 6e of 7e keer achtereen ( ben de tel kwijt ... ), heb een dag verlof gevraagd en gekregen. Vertrek 7u15 in Niel en pik dan Karel op in Boom om 7u30. Ik ga wel voor de volle 50, mijn kameraad amuseert zich wel zoals steeds. Par contre, Linda uit Hoboken zou ook gaan, maar dan voor de 2e lus. Je bekijkt het maar, mocht je gaan, je mag ons altijd contacteren, we zien hoe het balletje rolt. Een stevige 6 stapt men daar, parcours vooral hard zo'n beetje als in Tielen, maar deze keer hopelijk meer geluk ... 1e ronde gaat naar Meerseldreef, bij de paters.

Groetjes, Kim

Unknown zei

@ kim, ik doe enkel de eerste lus in de voormiddag.

Anoniem zei

Wandel ze!

Unknown zei

@ buddha, ben ermee bezig.