9.12.06

The story of a man's life


Toen ik 10 was hoopte ik dat ik op een dag gewoon een vriendinnetje zou hebben..
Toen ik 15 was had ik die ook maar er was geen passie in de relatie, en dus besloot ik haar te dumpen en op zoek te gaan naar een passioneel meisje met lust voor het leven...
Toen ik 20 was, had ik een uitermate passionele vriendin maar ze was te emotioneel. Alles was een noodgeval ze speelde constant de dramakoningin, huilde de ganse tijd en dreigde met zelfmoord. Ik ging dus op zoek naar een meisje dat stabiel was. (minder labiel dus)
Toen ik 25 was, vond ik een heel stabiele vrouw maar ze was ronduit saai. Ze was helemaal voorspelbaar en kon nooit enthousiast zijn om iets. Het leven werd ronduit vervelend en dus ging ik op zoek naar een vrouw met meer enthousiasme.
Toen ik 30 was, vond ik een opwindende vrouw maar ik kon haar gewoon niet volgen. Ze haastte zich van het ene in het andere nooit wilde ze zich even settelen. Ze deed de meest bizarre dingen en flirtte met iedereen die ze tegenkwam. Ze maakte me even vaak ongelukkig als gelukkig. In het begin beleefde ik een geweldige tijd, maar uiteindelijk was ze te energetisch en zonder richting. En dus besloot ik een vrouw te zoeken met ambitie...
Toen ik 35 was,vond ik een intelligente, ambitieuze vrouw die met haar voeten stevig op de grond stond, en uiteindelijk zijn we getrouwd.
Ze was echter zo ambitieus dat ze van mij scheidde en alles afpakte wat ik had...
Ik ben nu iets over de 40 en ik ben gewoon op zoek naar een vrouw met dikke borsten…

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hehe..Das een goeie, maar best wel triestig eigelijk moest dit echt zijn.

Unknown zei

@ pieterc, gelukkig is het maar een verhaaltje, alhoewel ik me best kan voorstellen dat er velen zullen op zoek zijn naar het laatse.

Anoniem zei

Heb deze al eens gelezen, maar het blijft goed!

Unknown zei

@ buddha, is inderdaad een geslaagde tekst.

Anoniem zei

Dan zit je er middenin ... in je midlifecrisis, bedoel ik.

Unknown zei

@ smiling cobra, ach er zijn andere crisissen denk ik.

Anoniem zei

De volgende keer een vrouw het verwijt geeft dat mannen alleen maar vrouwen met dikke borsten willen, vertel ik dit verhaal :-)