7.6.06

Drukke dagen zijn het

Een druk weekend was het zeker, op zaterdag naar een jubileum van een familielid welke 50 jaar gehuwd was, resultaat, om 2 uur in bed en op zondagmorgen kwam men ons halen rond 8 uur om te vertrekken voor een wandeling in Lichtaart, ja een kleine verandering in het programma, Boom bleef voorlopig in de kast liggen. De nacht was kort maar geen probleem.
Een fijne wandeling door de bossen zou ons wel wakker houden en we waren in goed gezelschap die dan nog graag de lach erin houden, dus 21 kilometer gaan vlug, en zeker met nu en dan een natje en een droogje. Spijtig genoeg heb ik hiervan geen foto's. Morgen een verslag over de wandeling in Mazenzele (Opwijk) Vlaams Brabant.
Van dinsdag tot vrijdag zijn we ook kinderoppas van onze 2 kleinkinderen, dus veel tijd is er voorlopig niet beschikbaar want ze breken de boel zo een klein beetje af, de oudste toch al een beetje en met 2 handen kom je bijna rond, ja die slokken wel een beetje energie op. Men zegt altijd, kinderen houden je jong, wel, goed van slapen doe je er allesinds van.
Slaapwel en tot morgen, oogjes dicht en snaveltjes toe.
Soms zijn ze stil en dan zijn ze toch om op te eten nietwaar, figuurlijk dan toch.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gelukkig dat er oma's en opa's bestaan ... maar jullie hebben het verschonen van luiers kennelijk nog niet verleerd.

Unknown zei

Dat is dan wel de bezigheid van oma, maar pampers maken het werk wel een stuk eenvoudiger.