6.4.10

Mooi wandelweekend met Pasen.Zaterdag 4 maart trok ik naar Kasterlee om daar 25 km te gaan stappen, de organisatie van wandelclub “De Pompoenstappers” was zoals altijd van een prima kwaliteit, daar gaan stappen is een verzekering van een bosrijke omgeving, enkel het weer was een klein beetje een spelbreker, maar het had veel erger kunnen zijn.
Zondag trok ik dan naar Hoboken bij wandelclub”Alcatel Bell” voor een trip van 23 km, dit is wat men kan noemen een buurtwandeling, vermits ook deze omgeving ons héél goed bekend is. Vaste wandelitems zijn hier een bezoek aan een of meerdere forten uit de Antwerpse fortengordel, ditmaal was het eerst fort 7 en later op de terugweg ook nog fort 8 dat kon bewandeld worden. Altijd een oase van rust.
Maandag 2de Paasdag ging het dan richting Mazenzele voor een tocht van 23 km bij wandelclub “Horizon”. Te Mazenzele ben ik zo een beetje een vaste klant omdat het hier steeds prachtig en rustig wandelen is tussen de glooiende heuvels, dimaal was het niet het Kravaalbos dat bewandeld werd maar het Kartelobos dat een hoofdrol speelde, en met mooi weer was het ook nu een verademing om hier te komen stappen.
Een toen was het verlengde weekend weeral geschiedenis. De foto’s van deze wandelingen kan je later op dit blog terugvinden, ook daar ben ik nog even zoet mee. Is er nog niemand op het idee gekomen om de dagen wat langer te maken ?

1 opmerking:

Anoniem zei

Dag Fredje, je zegt daar zoiets, ook ik kom met die 24 uur niet toe. Had vandaag vakantie om uit te rusten, nouja. Wel wat langer geslapen, dan drie reportages geschreven, reisplannen voor volgend weekend uitgewerkt en nu beneluxwandelen updaten. De zon zal al lang onder zijn als ik daarmee klaar ben. Morgen dan voor dag en dauw naar Arc-Wattripont. Het leven van de wandelaar kan hard zijn. Hou je taai kerel en vooral wandel ze ...