2.3.10

Nationale Wandeldag 2010 te Schelle.Iedereen was het er over eens, alles was perfect, de organisatie, de locatie om de wandeling te starten, het parcours, de afpeiling, de mogelijkheid tot parkeren, noem het maar, het was in orde. Dit kunnen we enkel maar toeschrijven aan het bestuur die maandenlang, of zelfs meer dan een jaar het werk vooraf hebben gepland om alles in goede banen te lijden. Enkel het weer wilde niet mee. Een prachtige beschrijving van deze dag kan u vinden in dit verslag van ons clublid Michel Laermans.
Een verslag van Guy Verhelst kan je hier vinden , en ook hier kan je van hem nog meer vinden. Nog meer over deze tocht kan je hier ook vinden, Patrick Vanderstukken geeft een mooie beschrijving van de 43 km wandeling met foto’s, deze gedreven wandelaar is afkomstig uit onze buurtgemeente Hemiksem.
Ik ben nu nog bezig met de foto’s, dus zouden die in de loop van de week hier te vinden zijn. Ik heb aan al deze verslagen dus maar weinig of niets toe te voegen. Het was een zware dag voor iedereen, het bestuur, de medewerkers, en zeker ook voor de deelnemers die de regen en de zware storm moesten trotseren. Bedankt aan iedereen die er bij waren.

1 opmerking:

Anoniem zei

Fredje, langs deze weg wil ik jullie nogmaals feliciteren met inderdaad een pracht van een organisatie. Marc & Yolande bevestigden dit trouwens nog eens tijdens de tocht in Tielen vandaag. Enkel het weer daar konden jullie niks aan verhelpen maar alles wat in jullie macht lag was gewoon PERFECT. Van harte bedankt dus voor deze wandelhoogdag. de gebuur