4.9.08

Weekendje weg.

Dit weekend trekken we vanaf vrijdagmorgen tot en met maandagmorgen naar onze vaste stek op een boerderij te Nieuwmunster (Wenduine) bij de familie Adriansens. Van hieruit trekken we er dan normaal in het weekend op uit, naar een in de omtrek georganiseerde wandeling, en dat zal dit weekend niet anders zijn.

Zaterdag is er een wandeling te Oostakker, in de buurt van Brugge, volgens de Marching gaan we daar een prachtige zomerse (?) wandeling maken langs parken, kasteeldomeinen, bossen en natuurlijke paden met verzorgde controleposten. Normaal gaan we daar een ommetje maken van 24 kilometer.

Op zondag is het dan een kleine verplaatsing naar het naburige De Haan,daar zullen ze ons, we volgens de Marching, langs het strand, dijk, bos, duin en polders laten stappen. Hier zullen we afhankelijk van het weer de 21 of 30 km stappen.

Vrijdagmorgen zullen we afhankelijk van het weer eerst een uitstapje maken langs de markt te Blankenberge of een museumbezoekje meepikken om dan later op de dag verder te trekken naar de boerderij, ’s avonds ergens een restaurantje opzoeken en dan genieten van een goede nachtrust. Vanaf zaterdag vliegen we er dan te voet in om de calorietjes er terug af te stappen.

We zien er al naar uit.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik wens je een heel aangenaam weekend toe. Hopelijk zonder al te veel regen en wind. Zeker aan 't zeetje.