17.9.07

Even thuis en terug weg.


We zijn inderdaad even terug thuis maar toch niet voor lang want woensdag in de voormiddag zijn we terug de hort op. Ditmaal naar de Oostkantons in de Provincie Luik, nl. naar het plaatsje Rodt vlakbij Saint-Vith, op vele kaarten zul je het misschien zelfs niet terugvinden.
Wandelclub WSV Schelle vertrekt zondag 23 september met een autobus geladen met clubleden naar Rodt om daar aan de plaatselijke wandeltocht deel te nemen. Voor ons dus het ideale moment om er nog eens op uit te trekken tijdens mijn verlof. We zullen daar dan verblijven van woensdag 19 september tot en met zondag 23 september.
Al deze afwezigheden wil zeker niet zeggen dat we de ganse tijd hebben stilgezeten, integendeel, dit zijn zowat de wandelingen die ik in de maand september heb gemaakt.
Zaterdag 1 september, "3de Cliniclowntocht (Provincie Antwerpen) te Waarloos, afstand 30 km, mooie tocht.
Zondag 2 september, "30ste Omloop van de Rupelstreek (Provincie Antwerpen)" te Schelle, afstand, 32 km. Heel afwisselend parcours.
Vrijdag 7 september, "Rondom de Kijkuit – Truffeltocht (Provincie West-Vlaanderen)" te Beernem, afstand 16 km, een aanrader voor volgend jaar.
Zaterdag 8 september, "3de Hogedijkentocht (Provincie West-Vlaanderen)" te Roksem, afstand 16km, mooie tocht in een rustige omgeving.
Zondag 9 september, "2de Nazomertocht (Provincie West-Vlaanderen)", te Wenduine (Den Haan), afstand 21 km, een beetje te veel baanwerk maar toch nog regelmatig bos.
Woensdag 12 september, "2de midweektocht (Provincie Oost-Vlaanderen)", te Hemelverdegem, (ik had er nog nooit van gehoord, dit Godvergeten oord ligt in de buurt van Geeraardsbergen), afstand 21,5km. Deze tocht staat reeds met een grote rode stip in mijn agenda voor volgend jaar, een echte aanrader, maar niet voor beginners.
Donderdag 13 september, "14de Wandelvierdaagse, dag 4 (Provincie Antwerpen), te Essen, afstand 19km, heel veel bos, dus altijd goed.
Zaterdag 15 september, "1ste Kermistocht (Provincie Oost-Vlaanderen), te Baasrode, afstand 20km, mooie rustige tocht.
Zondag 16 september, "Omloop Parel van Brabant (Provincie Vlaams-Brabant), te Humbeek, afstand 21km, de naam zegt hoe de wandeling was, echt een parel.

Afgelegde afstand; 21 km.
Jaartotaal 2007 afgelegd; 1629,5 km.
Totaal afgelegd (sinds 04-01-2006); 3257 km.
Aantal wandelingen 2007; 66.
Totaal aantal wandelingen (sinds 04-01-2006); 144.


Dit was het voorlopig voor de maand september tot hiertoe, je kan moeilijk zeggen dat het een stille maand was. We gaan er ook deze week nog wat aan toevoegen want in de Oostkantons is het natuurlijk alles wandelen wat de klok slaat.
Jullie horen er nog wel van.

Geen opmerkingen: