9.6.07

Even een rustpauze.


Geen wandelingen , inderdaad, zoals de titel laat vermoeden heb ik even een adempauze ingelast. Verleden week zaterdag omdat het nogal ver rijden was om te stappen, en op zondag was het schoolfeest van kleinzoon T en daar werden we dan vergast op hetgeen we ongeveer 52 jaar geleden ook op die danspasjes deden.Vandaag 09/06/2007 voorspelde de weerberichten nu echt geen mooi weer en een onweer op mijn nek halen zegt mij echt niet zo veel. En dan morgen zondag, de tijd voor het nemen van wraak is aangebroken, we mogen gaan kiezen. Ik heb zo een donkerbruin vermoeden dat sommige van die dikkenekken op zondagavond gaan wensen dat het beter geen verkiezingen hadden geweest, dan hadden ze zo geen rammeling of afstraffing gekregen.Goed ik hoor u hier al zeggen "dan komen er andere zakkenvullers", inderdaad, maar laat ze het dan maar eens proberen om het beter te doen (minder uit ons loonzakje pikken bedoel ik). Verandering van spijs doet eten.
Volgende week zaterdagnamiddag gaan we bij een collega van mij, ons even onderdompelen in de geneugten van een wijndegustatie, wie geïntresseerd is kan altijd zijn lichtje eens komen opsteken, op het webadres hier vind je meer inlichtingen hieromtrent, ik kan u deze wijnen ten zeerste aanbevelen, en voor de prijs moet je het zeker niet laten.
Vanaf volgende week gaan we dan de wandeldraad terug opnemen en gaan we een stapje wagen in De Klinge, wie mij lief heeft volge mij. Veel succes met uw kiesverplichting en dat de beste moge winnen, zolang ze maar uit ons zakken blijven.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Een rustpauze kan inderdaad eens deugd doen. De boog kan niet altijd gespannen staan natuurlijk.

Anoniem zei

Geniet van de rust en schol.

Unknown zei

@ buddha, bedankt, het zal smaken.

Unknown zei

@ young crazy fool, inderdaad, ik heb de boog even neergelegd.