30.10.06

Hoe voelen we ons vandaag ?


In de nacht van zaterdag op zondag werd ik gewekt door een keelgat waar honderd spijkers waren door gegaan en dan zie ik meestal de bui al hangen, hier hebben microben bezig geweest en door hou ik niet van, moet niet hebben van die murmels, de rest van de nacht onrustig geslapen en op zondag toch nog een wandeling van 27 kilometer afgewerkt maar daarover later op een gezonder moment.
Hoe voelen we ons vandaag, maandag, wel dat moet zo ongeveer het midden houden tussen een geprikte biefstuk en een zee-egel die heel toevallig is overreden op de autostrade door een Jumbo 747, niet meer maar zeker niet minder. Mijn reukorgaan heeft meer weg van een lekkende kraan waar een loodgieter zich de ganse dag kon mee onledig houden zonder dat het iets zou helpen.
Mijn gehoor is alsof ik in een geluidsdichte kamer ben waar, ergens vanuit een hoekje een brave ziel zich toch nog tracht verstaanbaar te maken door hard te roepen maar zonder resultaat. Mijn ogen zouden zeer goed thuishoren bij een albino konijn maar zijn bij mij toch volledig misplaatst.
Met de smaak idem dito, dus de eerstvolgende dagen is een restaurantbezoekje verloren geld en zullen we dan ook maar laten.
Voor de rest zie ik eruit als een glazen bokaal, doorzichtig maar vooral leeg, maar we leven nog.
Hou jullie haaks en vooral, leef gezond.
Een reactie posten