24.12.07

Mijn hond heet Sex.


Normaal gezien geeft elke huisman zijn hond een klassieke naam zoalsFido, Rover... Ik noemde mijn hond "Sex".Helaas, zo blijkt nu, want Sex is eigenlijk een beschamende naam.

Op een dag nam ik Sex mee voor een wandelingetje. Sex liep weg. Ik bracht uren en uren door in regen en wind om hem te zoeken. Een politieagent die voorbij kwam vroeg me wat ik in dat steegje deed om 4u in de morgen. "Ik ben op zoek naar Sex", zei ik.
Mijn zaak komt volgende week vrijdag voor.
Op een andere dag ging ik naar de belastingsdienst om een penning voor Sex te halen. De bediende vroeg me wat ik wenste. "Ik had graag een toelating voor Sex" zei ik. "Zou ik ook wel willen" antwoordde deze. Ik zei dat het om een hond ging. Hij vond dat dat er niet toe deed hoe ze eruit zag. Ik zei hem dat ik Sex had gedurende 2 jaar. "Stevige knaap ben jij" vond hij.
Toen ik besloot om te trouwen, zei ik aan de pastoor dat ik Sex bij het huwelijk wilde hebben. Hijj vroeg me om toch te wachten tot na de mis. Ik zei dat Sex een belangrijke plaats in mijn leven innam. Mijn hele leven draaide tot nu toe rond Sex. Hij zei dat hij geen woord meer wou horen en dat wij in zijn kerk niet konden trouwen. Ik probeerde hem nog te sussen door te zeggen dat alle genodigden het fijn zouden hebben om Sex erbij te hebben.
Daags nadien trouwden we enkel voor de wet. Mijn familie is in de ban van de kerk geslagen.

De hond mocht mee op huwelijksreis. Ik zei aan de balie van het hotel dat ik een kamer voor mij en mijn vrouw wilde en een aparte kamer voor Sex. De klerk zei dat elke kamer geschikt was voor sex."Je begrijpt me niet" zei ik, "Sex houdt me de ganse nacht wakker" ! "Mij ook" zei de man.

Op een keer vertelde ik mijn vriend dat mijn Sex op tv kwam. "Stoefer! Ik mag daar zelfs nog niet naar kijken van mijn vrouw" zei hij. Ik zei "je begrijpt me niet, het ging om een wedstrijd". Hij vond dat ik in dat geval tickets moest verkopen.

Toen mijn vrouw en ik de echtscheiding aangingen, werd er in de rechtszaal een aardig woordje gedebatteerd over het hoederecht van Sex. "Edelachtbare" zei ik "ik had Sex voor het huwelijk". "Ik ook" zei hij.

Je begrijpt, ik ben ondertussen gehuwd, gescheiden, opgesloten geweest en wat weet ik meer door die hond. Tenslotte ging ik te rade bij een psychiater. "Wat is je probleem ? " vroeg hij. "Sex is dood" antwoordde ik. "Het is alsof je je beste vriend verliest" vervolgde ik. De psychiater antwoordde rustig : "jij en ik weten goed genoeg dat sex tot een hoop miserie leidt en niet bepaald 's mans beste vriend is. Koop liever een hond !??? " Ik ben een gebroken man.
Een reactie posten