3.12.06

Het personeel van tegenwoordig.


Vandaag na een bezoekje aan Brugge moesten we ongeveer een 45 minuten wachten op onze trein die ons in de regen en storm terug zou brengen naar de kust, we waren door en door nat en hadden het niets te warm dus even het bistro van het station binnen, dit is altijd beter dan boven op het perron in weer en wind te wachten.
Het was er tamelijk druk en na een 7 tal minuten komt er een ober aangeslenterd, ongeveer een 23 lentes jong en met duidelijke oosterse trekken, wij bestellen een Appolinaris en een thee citroen, waarop hij zegt "Appolinaris, dat ken ik niet", om verder onheil te voorkomen bestel ik een Tonic en de jongeling slenterde weg. Na een 7 tal minuten komt die kerel terug met potlood en papier in de hand en vraagt "wat moest u weer hebben want ik ben het vergeten", wij herhalen onze wens, hij schrijft het netjes op en hij is terug op weg naar de bar om het gevraagde. We hebben dan ongeveer na een 15 tal minuten toch het gevraagde gekregen, hoe groot zijn fooi was zal ik derhalve in het midden laten maar ik ben er zeker van dat hij er de inkom van de ijssculpturen zeker niet van kon betalen.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed personeel is inderdaad moeilijk te vinden. En als je dan goed personeel hebt, dan zijn ze arrogant ;-)

Unknown zei

@ young crazy fool, of ze werken niet graag, of weten niet met klanten om te gaan.

Sana follia zei

oei, vader kennende zal er buiten storm en regen ook onweer in de lucht gehangen hebben.

Unknown zei

@ katjesnest, laat ons stellen omdat ik op weekend was (en dus in een goede luim), dat heerschap het geluk van zijn leven heeft gehad, spijtig dat hij het niet besefte welk geluk hij heeft gehad.

Anoniem zei

In het Brugse stationsbuffet is de bediening al altijd heel povertjes geweest. Je kunt beter de uitgang nemen, rechtsaf gaan en na ongeveer 50 meter zul je daar een café aantreffen waar het veel beter toeven is.

Unknown zei

@ smiling cobra, bedankt voor de tip, we zullen het zeker niet vergeten.

Anoniem zei

Misschien had de man zijn dag niet.

Unknown zei

@ buddha, goed mogelijk, maar een beetje later was het kleine oorlog in de keuken en toen waren zijn stappen toch merkelijk rapper.