12.12.06

De deur stond open bij WSV Schelle.


Zaterdag 09-12-2006 was het dan terug opendeurdag bij WSV Schelle, naar jaarlijkse gewoonte en dat zorgt steeds voor een drukke bedoening, zeker als men weet dat het dan ook het moment is om zijn jaarlijkse duit in het zakje te doen in de vorm van het lidgeld, voor dat bedrag zal men zeker geen korst brood minder moeten eten. Als men weet dat onze club kan uitpakken met een ledenaantal van ruim over de 200 actieve leden dan kan men zich best voorstellen dat er een mooi pakje mensen samenkomt tussen 10.00 uur en 17.00 uur.
Men kan deze namiddag ruim de tijd nemen om met (oude) bekenden verhalen en episoden uit te wisselen, jaarlijks nieuwe gezichten te verwelkomen en hen een beetje de gang van zaken diets te maken. Het eten van een pannenkoek met een koffie of een thee, maar ook een goed glas bier gaat er altijd wel in (van klappen krijgt men dorst, weet je).
Ook een jaarlijkse traditie is het tentoonstellen van allerhande verzamelingen door de clubleden, die in het teken staan van de wandelsport en met de club in het bijzonder. Dit kan gaan van medailles, stickers tot kapot gelopen botinnen. Je mag er donder op zeggen dat in het 29 jarig bestaan van de club er heel wat spullen bij elkaar zijn gespaard.
Dus volgend jaar in 2007 bestaat de club 30 jaar en dat zullen we geweten hebben, het bestuur is van plan er een uniek feestjaar van te maken, dus laten we zeggen, laat maar komen en leve 2007.

Al die kilometers zijn wel een medaille waard.

Even een adempauze voor het bestuur na een zeer drukke dag.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie medailles!

Unknown zei

@ buddha, ja zeker, maar die heeft er veel kilometers moeten voor doen hoor.

Maxentia de Beauvais zei

telt elke dag een paar kilometer ook?

Unknown zei

@ maxentia, neen zo werkt dat niet, alleen de kilometers die op een officiele wandeling zijn gemaakt komen in aanmerking.

Anoniem zei

Het mooiste vind ik nog altijd jullie gele T-shirts, maar dat heb ik al een keer gezegd, denk ik.

Unknown zei

@ smiling cobra, heb je inderdaad al eens vermeld, opvallen doen we er wel mee, maar dat is ook de bedoeling, ooit zullen ze ons wel eens de kanaries noemen denk ik.

Sana follia zei

wsv kanarie
wsv banaan
hihi
Oei, k zal maar ni te neig lachen nu dak terug lid ben want sebiet loop ik ook nog in zo een kleureke.

Unknown zei

@ katjesnest, en daar een hevig blauwe broek onder en ge kunt gaan voetballen bij Schelle Sport.

Sana follia zei

Den burgemeester zal content zijn met al dat geel en blauw.

Unknown zei

@ katjesnest, als diene knaap ni kleurenblind is tenminste.