15.1.09

Wat doen we het volgende weekend.

Zaterdag 17 januari spoor ik met de trein richting Brugge, nog steeds tot het einde van de maand  voor het zachte prijsje van 8 €, tot zolang kunnen we profiteren van het shoppingbiljet van de NMBS, we zouden gek zijn als we het niet moesten doen. Daar ga ik voor de derde keer deelnemen aan de wandeling “Rondom Brugge Brugse Vesten Tocht”, ik ga er de langste afstand wandelen, nl. 26 km.

Hopelijk is het weer ons ditmaal een beetje goed gezind, de twee vorige edities die ik stapte verliepen in een stormwind en koude, overgoten met een grote hoeveelheid regen. Het was toen echt op de tanden bijten om de langste afstand uit te wandelen. Gelukkig zorgde de organiserende wandelclub “De Brugsche Globetrotters” er steeds voor dat er na de wandeling een stevige warme maaltijd kan verkregen worden voor een democratische prijs. Zo hoefden we niet half bevroren op de trein huiswaarts te keren. Ditmaal maken ze het ons heel gemakkelijk, de startplaats ligt ditmaal amper op 250 meter van het station. Voor wie deze tocht nog niet gedaan heeft, het is zeker een aanrader om aan deel te nemen.

Zondag 18 januari is het voor de leden van onze wandelclub WSV Schelle dan een Superstertocht te Rijkevorsel “De Pensentocht” ingericht door wandelclub ’T BEERKE BEERSE, dit betekend voor de leden dat onze club, dat de inschrijving en de sticker betaald wordt door onze club, met nog een consumptie er boven op, en intussen zullen jullie mijn moto al wel kennen “gratis, steendood”, dus allen daarheen wie een lidkaart heeft van WSV Schelle.

Ik hoop alleen dat de weerman(vrouw) zich zullen vergissen wat het weer aangaat, ze geven weeral een pak regen voor zondag, en dat kunnen we missen als de pest, geef mij dan maar het weer van het voorbije weekend.

Maar ja, we zullen wel zien zij de blinde, en hij liep verloren, hier zal het dan normaal de 20 km zijn die ik doe. Meer hierover volgende week. 

Een reactie posten